Nieuws

Stappenplan voor SLIM- subsidie

subsidie voor leren en ontwikkelen in het MKB

Als ondernemer ben je continu bezig om je bedrijf te ontwikkelen. Zo blijf je succesvol. Maar ontwikkelen jouw medewerkers zich ook? Staan ze open voor veranderingen? Beschikken ze over de juiste vaardigheden om toekomstbestendig te blijven? Het is nodig om te investeren in de ontwikkeling van je medewerkers. Vaak heb je daar simpelweg geen tijd en budget voor. Room to Grow helpt je met een handig stappenplan voor de SLIM-subsidie.

SLIM-subsidie

Ben je ondernemer en wil je werken aan je personal branding of je medewerkers zich hierin laten ontwikkelen? Dan is dit dé oplossing voor jou: de SLIM-subsidie. Dat is een subsidie van de overheid speciaal voor het MKB. Lees meer over deze regeling op de site van de Rijksoverheid.

SLIM-regeling: leren en ontwikkelen in het MKB

Met de SLIM-regeling stelt de overheid 48 miljoen euro beschikbaar voor opleidingsmogelijkheden in het MKB. Organisaties kunnen de SLIM-subsidie van maximaal € 24.999,- per organisatie in maart 2020 aanvragen. Daarmee krijgen jij en je medewerkers de mogelijkheid zich te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan trainingen gericht op duurzame inzetbaarheid of persoonlijke ontwikkeling.

Stappenplan voor SLIM-subsidie

Ook de trainingen van Room to Grow kunnen worden opgenomen in de subsidie-aanvraag. Daarom helpen wij je graag om deze SLIM-subsidie aan te vragen, onder andere met een handig stappenplan. Wees er snel bij om gebruik te kunnen maken van de SLIM-subsidie. Kom je er zelf niet uit, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Vraag nu het Stappenplan voor de SLIM-subsidie aan

Stuur een mailtje en je ontvangt het SLIM-stappenplan nog dezelfde dag in je mailbox.

WIL JE JE PROFILEREN ZONDER OP TE SCHEPPEN?

Introvert en toch Profileren

PROFILEREN ZONDER
OPSCHEPPEN

Laat je zelf zien, zonder een haantje te worden