Zeg eens uhhh

Mét zelfvertrouwen en zonder die vervelende uh's spreken voor een publiek.

€ 95,-

Mét zelfvertrouwen en zonder die vervelende uh's spreken voor een publiek.

AANMELDEN
7 lessen
6 maanden
Certificaat

Wat ga je leren

Zeg eens uhhh

Als je gaat spreken in een vergadering, voor een groep of in een interview op radio of tv, dan wil je dat je verhaal goed overkomt. Wat je vooral niet wilt, is teveel uh zeggen. Het woord ‘uh’ zorgt voor haperingen in je verhaal en maakt dat je je onzeker voelt en daardoor onprofessioneel over kan komen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Spreken voor een publiek is al spannend genoeg en juist dan heb je zelfvertrouwen nodig.

Media- en presentatietrainer Machteld Kooij helpt je in deze training in 7 korte modules vol praktische oefeningen om minder ‘uh’ te zeggen. Je constateert eerst hoe erg het met jouw uh’s gesteld is en waarom je eigenlijk ‘uh’ zegt. Dan ga je aan de slag met de klaptechniek en andere handige oefeningen en voor je het weet komen er bijna geen uh’s meer uit je mond. Al kunnen we natuurlijk niet beloven dat je na deze training helemaal nooit meer uh zegt.

drs. Machteld Kooij

De trainer

drs. Machteld Kooij

Machteld is media- en presentatietrainer. Ze wordt ook wel 'Het geheime wapen van Hilversum' genoemd omdat ze tv-presentatoren én hun gasten traint. Bij Room to Grow geeft ze de training Presenteren & Pitchen en deze e-learning training. Van haar hand verscheen ook het boek 'Het monster met de gouden ogen' over presentatie- en mediatraining voor sprekers in de spotlights.

Inhoud van het programma

Zeg eens Uhhh

Inhoud van de training
7 modules - 7 lessen - 6 maanden
Hoe erg is het?
Waarom zeg je uhhh?
Zeg eens ongelofelijk veel uhhh
De klaptechniek
Inhoud is KEY
Stilte in de studio
Kers op de taart

Machteld is een vakvrouw die weet waar ze het over heeft. Ik mocht deze training als een van de eersten testen en ben enthousiast. Met een beetje oefenen zijn m’n uh’s al een stuk minder geworden!

Ester

Is het echt zo simpel? Dat was mijn eerste gedachte toen ik de modules uit deze training bekeek. Ik ben aan de slag gegaan met de oefeningen en tot mijn verbazing bleek het echt te werken.

William

Ik geef regelmatig interviews en presentaties. Als ik de opname terug luister, vallen me altijd al die uh’s op en daar baal ik van. De tips uit deze training gaan me helpen om eindelijk van die vervelende uh’s af te komen.

Sascha

wanneer is dit programma voor jou?

  • Wanneer je vaak spreekt en jezelf professioneel wilt profileren met je verhaal.
  • Als je vol flair wilt presenteren zonder die vervelende uh’s.
  • Wanneer je op zoek bent naar concrete tips die je zonder al te veel gedoe in praktijk brengt.

Veelgestelde vragen

FAQ Over de Academy

Hoe meld ik mij aan voor een e-learing training?

Je kunt je aanmelden via de knop ‘aanmelden’ op de pagina van de training die je wilt volgen. Daar vul je je gegevens in en kiest voor een betaalmethode (iDeal). Klik op de button ‘Bestelling plaatsen’, voer de betaling uit en je ontvangt via de mail jouw persoonlijke inloggegevens.

Wat kost een training?

Elke training in de online Academy van Room to Grow kost € 95,- btw-vrij. Onze trainingen zijn erkend door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en dus vrijgesteld van btw.

Kan ik me aanmelden via mijn organisatie?

De e-learning trainingen uit onze Academy zijn opgenomen in de opleidingsportals van ABN AMRO (MyLearning), KPN (KPN Academy), KLM en Rabobank. Door je via een van deze opleidingsportals aan te melden, kun je je persoonlijke opleidingsbudget gebruiken.

Wanneer kan ik starten?

Na aanmelden kun je gelijk starten zodra je betaling door ons is ontvangen. Je ontvangt een mail met de inloggegevens die je toegang geven tot de Academy en de door jou gekozen training(en).

Hoe is een e-learing training opgebouwd?

Elke training is opgezet als e-learning om zelfstandig te volgen en bestaat uit meerdere modules met korte video’s en een handig werkboek dat afgeladen is met praktische tips om direct in de praktijk te brengen. Je voortgang wordt bijgehouden en je ziet ook hoe lang je nog toegang hebt. Na afloop ontvang je een certificaat. Als bewijs voor je leidinggevende of gewoon voor jezelf, om aan de muur te hangen.

Hoe weet ik of de training inhoudelijk interessant is?

Op de Academy informatie pagina’s staan alle trainingen met een duidelijke uitleg bij elke training. Onderaan de pagina lees je ook reviews en specifieke punten waarom de betreffende training geschikt is voor jou.

Hoeveel tijd ben ik kwijt met een training?

Dat verschilt per training. Elke training bestaat uit een aantal modules met bijbehorende video’s en oefeningen die je doet met behulp van het werkboek. We hebben de video’s per module bewust kort gehouden, van zo’n 2 tot 15 minuten.

Hoeveel trainingen kan ik volgen?

Zoveel als je wilt. Je betaalt per training en hebt dan 6 maanden toegang en tijd om de modules te volgen. Je kunt dus meerdere trainingen tegelijk volgen, al adviseren we je om je te concentreren op één of maximaal twee trainingen tegelijk.

Hoe lang heb ik toegang tot een training?

Beperkte toegang zorgt voor scherpte en actie, vandaar dat je 6 maanden toegang krijgt tot een training. Je voortgang wordt bijgehouden en je ziet ook hoe lang je nog toegang hebt.

Ontvang ik een certificaat na afloop van de training?

Het certificaat wordt bij elke training die je volgt automatisch gegenereerd. Als je alle modules hebt afgerond, kun je je certificaat downloaden als PDF.

FAQ Technische vragen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Via de inlogpagina kun je een nieuw wachtwoord aanvragen. Vul het mailadres in waarmee je je eerder hebt ingeschreven.

Het lukt niet om in te loggen.

Ben je je inloggegevens vergeten of krijg je een melding dat het wachtwoord onjuist is? Stel dan een nieuw wachtwoord in. Heb je andere problemen? Neem dan contact op met ons via info@roomtogrow.nl.

Waar kan ik inloggen?

Via de site van Room to Grow zie je in het menu aan de linkerkant de Academy staan. Daar kun je inloggen.

Deze training combineert goed met:


ZO KOM JE GOED IN BEELD
Zit jij veel in online meetings en let je er dan op hoe je in beeld komt? In deze e-learning training leer je hoe je jezelf en je achtergrond aanpast aan je publiek, waarom belichting belangrijk is en hoe het werkt, wat je aantrekt en hoe je daarmee invloed hebt op hoe je waargenomen wordt. Met deze training krijg je alle tools die je nodig hebt voor een succesvolle online presence.

Liever een groepstraining?


Wil je liever leren met en van andere gelijkgestemden onder begeleiding van een presentatietrainer? Naast e-learning in de online Academy is het ook mogelijk om de groepstraining Presenteren & Pitchen te volgen. In deze training leer je je verhaal kort en boeiend neer te zetten en je boodschap helder te verwoorden.