Zo kom je goed in beeld

Leer hoe je goed in beeld komt bij elke online meeting. Van achtergrond tot belichting en van camerastand tot outfit.

€ 95,-

Leer hoe je goed in beeld komt bij elke online meeting. Van achtergrond tot belichting en van camerastand tot outfit.

AANMELDEN
8 lessen
6 maanden
Certificaat

Wat ga je leren

Zo kom je goed in beeld bij elke online meeting

Tijdens de corona pandemie zag imago-deskundige Sascha Bertus hoe professionals niet alleen onbewust zijn van hoe ze in beeld komen bij online meetings, maar ook van de negatieve gevolgen hiervan: geen aansluiting bij het team, voorstellen die niet aangenomen worden of mislukte online sollicitaties. Dit kan zomaar het gevolg zijn van een slechte belichting, verkeerde camerapositie of outfit. Er zijn veel dingen waar je geen invloed op hebt, maar hoe je jezelf in beeld brengt heb je wél zelf in de hand.

De training is opgebouwd uit 7 korte en praktische modules waarin je leert hoe je jezelf en je achtergrond aanpast aan je publiek, waarom belichting belangrijk is en hoe het werkt, wat je aantrekt en hoe je daarmee invloed hebt op hoe je waargenomen wordt. Met 3 bonusvideo’s over make-up, dames- en herenkleding heb je alle tools in handen voor een succesvolle online presence.

drs. Sascha Bertus

De trainer

drs. Sascha Bertus

Sascha is naast managing partner van Room to Grow ook een ervaren imago- en personal brandingexpert en adviseert professionals in het zichtbaar maken van hun kwaliteiten. Van haar hand verschenen de managementboeken 'Verpak je Succes' en 'Zien ze wel hoe goed je bent?'.

Inhoud van het programma

Zo kom je goed in beeld

Inhoud van de training
8 modules - 10 lessen - 6 maanden
Waarom kom je in beeld?
Locatie en achtergrond
Zet jezelf in de spotlights
Jij & je verpakking
Contact met je publiek
Blunders voorkomen
Online etiquette
Bonusvideo's

Nooit echt bij stilgestaan dat hoe je in beeld komt bij digitale meetings een verschil maakt, totdat ik deze training volgde. Naast de praktische tips is ook weten dat hoe je overkomt mede bepalend is voor het bereiken van je doel heel waardevol.

Ester

Belichting, achtergrond, hoe wat je draagt invloed heeft op hoe de ánder je beoordeelt, het komt allemaal aan bod. De tips zijn concreet en direct bruikbaar. Na achterstallig onderhoud kan ik hiermee echt aan mijn personal branding werken.

William

Ook online is kleding wel degelijk belangrijk en vooral om het aan te passen op je doel is echt een eye opener. Nu weet ik ook hoe ik zorg voor de juiste de stand van de camera en de lichtinval. Ik heb de training getipt bij mijn collega die een online presentatie gaat geven.

Helen

Wanneer is deze training voor jou?

  • Wanneer je vaak online meetings hebt waarin je jezelf professioneel wilt profileren.
  • Als jouw online presence wel een upgrade kan gebruiken.
  • Wanneer je op zoek bent naar concrete tips die je zonder al te veel gedoe in praktijk brengt.

Veelgestelde vragen

Room to Grow online Academy

FAQ Over de Academy

Hoe meld ik mij aan voor een e-learing training?

Je kunt je aanmelden via de knop ‘aanmelden’ op de pagina van de training die je wilt volgen. Daar vul je je gegevens in en kiest voor een betaalmethode (iDeal). Klik op de button ‘Bestelling plaatsen’, voer de betaling uit en je ontvangt via de mail jouw persoonlijke inloggegevens.

Wat kost een training?

Elke training in de online Academy van Room to Grow kost € 95,- btw-vrij. Onze trainingen zijn erkend door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en dus vrijgesteld van btw.

Kan ik me aanmelden via mijn organisatie?

De e-learning trainingen uit onze Academy zijn opgenomen in de opleidingsportals van ABN AMRO (MyLearning), KPN (KPN Academy), KLM en Rabobank. Door je via een van deze opleidingsportals aan te melden, kun je je persoonlijke opleidingsbudget gebruiken.

Wanneer kan ik starten?

Na aanmelden kun je gelijk starten zodra je betaling door ons is ontvangen. Je ontvangt een mail met de inloggegevens die je toegang geven tot de Academy en de door jou gekozen training(en).

Hoe is een e-learing training opgebouwd?

Elke training is opgezet als e-learning om zelfstandig te volgen en bestaat uit meerdere modules met korte video’s en een handig werkboek dat afgeladen is met praktische tips om direct in de praktijk te brengen. Je voortgang wordt bijgehouden en je ziet ook hoe lang je nog toegang hebt. Na afloop ontvang je een certificaat. Als bewijs voor je leidinggevende of gewoon voor jezelf, om aan de muur te hangen.

Hoe weet ik of de training inhoudelijk interessant is?

Op de Academy informatie pagina’s staan alle trainingen met een duidelijke uitleg bij elke training. Onderaan de pagina lees je ook reviews en specifieke punten waarom de betreffende training geschikt is voor jou.

Hoeveel tijd ben ik kwijt met een training?

Dat verschilt per training. Elke training bestaat uit een aantal modules met bijbehorende video’s en oefeningen die je doet met behulp van het werkboek. We hebben de video’s per module bewust kort gehouden, van zo’n 2 tot 15 minuten.

Hoeveel trainingen kan ik volgen?

Zoveel als je wilt. Je betaalt per training en hebt dan 6 maanden toegang en tijd om de modules te volgen. Je kunt dus meerdere trainingen tegelijk volgen, al adviseren we je om je te concentreren op één of maximaal twee trainingen tegelijk.

Hoe lang heb ik toegang tot een training?

Beperkte toegang zorgt voor scherpte en actie, vandaar dat je 6 maanden toegang krijgt tot een training. Je voortgang wordt bijgehouden en je ziet ook hoe lang je nog toegang hebt.

Ontvang ik een certificaat na afloop van de training?

Het certificaat wordt bij elke training die je volgt automatisch gegenereerd. Als je alle modules hebt afgerond, kun je je certificaat downloaden als PDF.

FAQ Technische vragen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Via de inlogpagina kun je een nieuw wachtwoord aanvragen. Vul het mailadres in waarmee je je eerder hebt ingeschreven.

Het lukt niet om in te loggen.

Ben je je inloggegevens vergeten of krijg je een melding dat het wachtwoord onjuist is? Stel dan een nieuw wachtwoord in. Heb je andere problemen? Neem dan contact op met ons via info@roomtogrow.nl.

Waar kan ik inloggen?

Via de site van Room to Grow zie je in het menu aan de linkerkant de Academy staan. Daar kun je inloggen.

Deze training combineert goed met:


ONTDEK JE KWALITEITEN
Je vindt het waarschijnlijk makkelijker om te zeggen waar je niet goed in bent dan waar je wel goed in bent. Wat niet goed gaat, valt op en als het wel goed gaat, dan doe je gewoon je werk. Als je zo denkt is het nooit bijzonder wat je doet. Terwijl jij zoveel hebt bij te dragen! In de training Ontdek je kwaliteiten ontdek je in 7 praktische modules jouw kwaliteiten. Je leert hoe je positiever kunt zijn over jouw eigenschappen en dat je er trots op bent.

 

Liever een groepstraining?


Wil je liever leren met en van andere gelijkgestemden onder begeleiding van een expert trainer? Naast e-learning in de online Academy is het ook mogelijk om groepstrainingen te volgen gericht op profileren en personal branding. Onze aanpak is inspirerend, persoonlijk en praktisch en onze trainers zijn ieder expert op hun vakgebied. Alle trainingen volg je in een kleine groep zowel op locatie als online.