Zo kom je goed in beeld

Leer hoe je goed in beeld komt bij elke online meeting. Van achtergrond tot belichting en van camerastand tot outfit.

€ 95,-

Leer hoe je goed in beeld komt bij elke online meeting. Van achtergrond tot belichting en van camerastand tot outfit.

AANMELDEN
8 lessen
6 maanden
Certificaat

Wat ga je leren

Zo kom je goed in beeld bij elke online meeting

Tijdens de corona pandemie zag imago-deskundige Sascha Bertus hoe professionals niet alleen onbewust zijn van hoe ze in beeld komen bij online meetings, maar ook van de negatieve gevolgen hiervan: geen aansluiting bij het team, voorstellen die niet aangenomen worden of mislukte online sollicitaties. Dit kan zomaar het gevolg zijn van een slechte belichting, verkeerde camerapositie of outfit. Er zijn veel dingen waar je geen invloed op hebt, maar hoe je jezelf in beeld brengt heb je wél zelf in de hand.

De training is opgebouwd uit 7 korte en praktische modules waarin je leert hoe je jezelf en je achtergrond aanpast aan je publiek, waarom belichting belangrijk is en hoe het werkt, wat je aantrekt en hoe je daarmee invloed hebt op hoe je waargenomen wordt. Met 3 bonusvideo’s over make-up, dames- en herenkleding heb je alle tools in handen voor een succesvolle online presence.

drs. Sascha Bertus

De trainer

drs. Sascha Bertus

Sascha is naast managing partner van Room to Grow ook een ervaren imago- en personal brandingexpert en adviseert professionals in het zichtbaar maken van hun kwaliteiten. Van haar hand verschenen de managementboeken 'Verpak je Succes' en 'Zien ze wel hoe goed je bent?'.

Inhoud van het programma

Zo kom je goed in beeld

Inhoud van de training
8 modules - 10 lessen - 12 weken
Module 1 : Waarom kom je in beeld
Module 2 : Locatie en achtergrond
Module 3: Belichting, camerapositie en zithouding
Module 4: Jij & je verpakking
Module 5: Contact met je publiek
Module 6: Blunders voorkomen
Module 7: Online etiquette
Module 8: Bonusvideo's

Nooit echt bij stilgestaan dat hoe je in beeld komt bij digitale meetings een verschil maakt, totdat ik deze training volgde. Naast de praktische tips is ook weten dat hoe je overkomt mede bepalend is voor het bereiken van je doel heel waardevol.

Arva

Belichting, achtergrond, hoe wat je draagt invloed heeft op hoe de ánder je beoordeelt, het komt allemaal aan bod. De tips zijn concreet en direct bruikbaar. Na achterstallig onderhoud kan ik hiermee echt aan mijn personal branding werken.

William

Ook online is kleding wel degelijk belangrijk en vooral om het aan te passen op je doel is echt een eye opener. Nu weet ik ook hoe ik zorg voor de juiste de stand van de camera en de lichtinval. Ik heb de training getipt bij mijn collega die een online presentatie gaat geven.

Helen

Wanneer is deze training voor jou?

  • Wanneer je vaak online meetings hebt waarin je jezelf professioneel wilt profileren.
  • Als jouw online presence wel een upgrade kan gebruiken.
  • Wanneer je op zoek bent naar concrete tips die je zonder al te veel gedoe in praktijk brengt.

Veelgestelde vragen

Room to Grow online Academy

FAQ categorie 1

Ik heb een vraag

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus.

FAQ categorie 2

Nog een vraag

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus.

Deze training combineert goed met


Liever een groepstraining?