DE ROOM TO GROW PROFIELFOTO-DAGEN
24 EN 25 SEPTEMBER

Exclusief aanbod voor een professionele profielfotoshoot

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Dat is zeker zo bij je zakelijke profielfoto die je plaatst op social media en op je cv. Online maak je tegenwoordig de eerste indruk en je profielfoto speelt daarbij een cruciale rol. Met een professioneel gemaakte profielfoto maak je niet alleen een positieve indruk, je laat ook zien dat jij de zaken professioneel aanpakt.

Foto 1 - Room to Grow

PRAKTISCH

Datum Vrijdag 24 en zaterdag 25 september 2021

Tijdsduur Tijdsblokken van 1 uur

Groepsgrootte Maximaal 4 deelnemers per uur

Locatie Rotterdam – in de Rotterdamse studio van onze huisfotograaf: Katendrechtse Lagedijk 443A.

Investering € 75,- per persoon, inclusief visagie* en exclusief btw (€ 90,75 inclusief btw).

*) Wie geen gebruik maakt van visagie, ontvangt het boek Verpak je Succes of een korting van 20% op een training naar keuze uit de nieuwe Room to Grow Academy.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

voorafgaand, tijdens en na deze shoot

 • Na je aanmelding en betaling ontvang je de bevestiging en is je deelname definitief. Wil je na betaling een factuur ontvangen? Stuur dan een mail met de factuurgegevens naar office@roomtogrow.nl
 • We verwachten veel deelnemers, daarom is wijzigen van datum of tijd na bevestiging niet meer mogelijk.
 • Annuleren kan tot uiterlijk 7 dagen van tevoren. Kun je er onverwacht toch niet bij zijn, dan mag je uiteraard wel iemand anders sturen.
 • Een week voorafgaand ontvang je van ons een mail met alle informatie om je goed voor te bereiden.
 • Je komt naar de fotostudio op de afgesproken datum en tijd in de outfit waarin je op de foto wilt gaan. Neem eventueel een extra jasje, vestje of trui mee voor een snelle outfit-wissel.
 • Tijdens de shoot bekijk je direct de geschoten beelden en kies je samen met de fotograaf de 3 beste foto’s uit. Die ontvang je binnen twee weken via WeTransfer.
 • Bij de dames zorgt visagist Ester voor een subtiele visagie, zodat je prachtig op de foto komt, uiteraard helemaal als jezelf. Lees hier waarom visagie echt een must is, ook als je normaal geen make-up gebruikt.
 • Wie geen gebruik maakt van visagie ontvangt het boek Verpak je Succes
  van stijlstrateeg Sascha Bertus t.w.v. € 25,- of een korting van 20% op een online training naar keuze uit de nieuwe Room to Grow Academy.
 • Wij volgen de voorschriften van de overheid tegen de verspreiding van het coronavirus.

OVER ONS

Kwaliteit x Zichtbaarheid = Succes

Kwaliteit leveren is geen garantie voor erkenning en succes in je loopbaan. Het is belangrijk je kwaliteiten en prestaties voor het voetlicht te brengen. Room to Grow helpt je daarbij. Wij adviseren, coachen en trainen personen, teams en organisaties over imago, gedrag en profilering. Met als doel: zichtbaar zakelijk succes.

Onze trainingen en programma’s zijn interactief, inspirerend en direct toepasbaar in de praktijk.