Netwerken, Solliciteren

Zo blijf je duurzaam inzetbaar

Ga je binnenkort solliciteren of verwacht je komend jaar een reorganisatie? Dan is het goed om je hierop voor te bereiden, zodat je alles op orde hebt als het moment daar is. Bij Room to Grow helpen we je graag om duurzaam inzetbaar te blijven. Daarvoor hebben we ons aanbod uitgebreid met vijf nieuwe trainingen! Trainingen gericht op solliciteren en ook op netwerken en het ontdekken van je kwaliteiten. Zo werk je aan je persoonlijke ontwikkeling, zodat je nu en in de toekomst inzetbaar bent in het werk dat bij je past.

Solliciteren met LinkedIn

Speciaal voor als je een nieuwe baan zoekt en je online netwerk wil inzetten bij het solliciteren. Een aantrekkelijk LinkedIn-profiel is onmisbaar om in contact te komen met mensen die jou verder kunnen helpen en je wordt bovendien sneller gevonden door recruiters. In deze training beginnen we bij de basis: een goed en passend persoonlijk profiel. Je krijgt veel tips die je direct verwerkt, zodat je aan het eind van de trainingsdag een goed gevuld LinkedIn-profiel hebt. Lees hier meer over deze training.

Netwerken met LinkedIn

Ben je al een meer ervaren LinkedIn-gebruiker en wil je je online netwerk nog beter benutten? In deze training leer je hoe je je netwerk effectief inzet en ook hoe je je expert-status verder verhoogt. Je gaat ook de diepte in en denkt na over wie je bent en wat voor bijzonders jij te bieden hebt. Je wordt je bewust dat je jezelf niet hoeft te verkopen. Ook leer je te achterhalen wat de vraag is van anderen en hoe je daarop aansluit. Informatie over deze training en de beschikbare trainingsdata vind je hier.

Solliciteren zonder Opscheppen

Op zoek naar een sollicitatietraining waarin je leert wat jouw kwaliteiten én zwakkere punten zijn en hoe je op een aansprekende manier daarover vertelt? In deze training leer je in één dag hoe je jezelf in een sollicitatiegesprek presenteert op een manier die bij jou past. Solliciteren zonder opscheppen noemen we dat. Ook weet je je kwaliteiten te benoemen en leer je hoe je altijd het juiste antwoord klaar hebt op die lastige vragen van het sollicitatiegesprek. Lees hier verder over deze unieke training.

Solliciteren met een succesvol Curriculum Vitae

Je cv is jouw marketinginstrument dat helpt een positieve indruk te maken in het sollicitatieproces. In deze training maak je een cv in een modern template, geschikt voor zowel screening door recruitment robots als ‘echte’ recruiters. Bij de voorbereiding krijg je al tips hoe je je cv aanpast en uiteraard werk je tijdens de training op je eigen laptop aan je cv. Na de training stap je de deur uit met een cv waarmee je laat zien wat jij in huis hebt, zodat een nieuwe werkgever je uitnodigt voor een sollicitatiegesprek. Hier lees je meer over de training en de beschikbare trainingsdata.

Zie je zélf wel hoe goed je bent?

Je ontdekt in deze training welke kwaliteiten je hebt en word je ervan bewust dat jij en de resultaten die je haalt bijzonder zijn. Want het is zonde als jouw kwaliteiten niet worden benut. Als je duurzaam inzetbaar wilt blijven is het belangrijk om je kwaliteiten te kennen en te kunnen benoemen. Deze training is een boost voor je zelfvertrouwen. Lees hier meer over deze training.

Wil je duurzaam inzetbaar blijven en heb je behoefte aan persoonlijk advies over welke training of combinatie van trainingen goed bij jou of je medewerker(s) past? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag.

WIL JE MEER IMPACT MAKEN BIJ HET SOLLICITEREN?

DE SOLLICITATIE WASSTRAAT

Alle tools voor succesvol solliciteren