PROFILEREN ZONDER OPSCHEPPEN

Maak jezelf zichtbaar op een manier die bij jou past

?????

Bekijk het boek op Managementboek.nl

Waarschijnlijk wil jij ook dat anderen naar jouw mening vragen en naar jou luisteren. Of misschien zegt je leidinggevende of een collega dat je je meer moet laten zien?

Je wilt gewaardeerd worden om wie je bent en wat je doet, maar je houdt wellicht niet van spotlights. Laat staan van opscheppen. Dan is dit boek echt wat voor jou.

x

TRAINING PROFILEREN ZONDER OPSCHEPPEN + GRATIS BOEK

Heb je vooral behoefte aan persoonlijke begeleiding voor jezelf of één van je medewerkers? Dan is de gelijknamige training Profileren zonder Opscheppen de perfecte manier om de tips en adviezen uit het boek meteen te leren toe te passen. Met een kleine groep van maximaal 8 deelnemers werk je met Mirjam Hubregtse aan je zichtbaarheid op een manier die echt bij jou past. Bij de training ontvang je bovendien het boek Profileren zonder Opscheppen gesigneerd door Mirjam Hubregtse. Via onderstaande button lees je meer over de training en kun je je inschrijven voor een datum naar keuze.

Mirjam Hubregtse

OVER DE AUTEUR:
Mirjam Hubregtse

Drs. Mirjam Hubregtse adviseert organisaties op het gebied van zichtbaarheid en zij traint en coacht professionals. Zij weet als geen ander het beste in je naar boven te halen. Mirjam is een van de managing partners van Room to Grow, dé expert in zichtbaarheid en personal branding. De aanpak van Room to Grow is inspirerend, persoonlijk en praktisch. Dat is ook de insteek van het boek Profileren zonder Opscheppen: je kunt er direct mee aan de slag.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER HET BOEK PROFILEREN ZONDER OPSCHEPPEN

‘Mooi vorm gegeven zeg! Top boek.’
Maarten de Vries, Advocaat ondernemingsrecht Vorstman Advocaten

‘Ik ben van nature erg bescheiden, dus ik vond profileren eigenlijk niet bij mij passen. Maar nu weet ik dat ik me ook kan laten zien zonder mezelf en anderen te overschreeuwen.’

‘Wat een goede titel! Dit is precies wat ik nodig heb.’x

Lees de recensie van Liesbeth Tetteroo op Managementboek

Bestel het boek Profileren zonder Opscheppen vandaag nog.

x

VOOR WIE IS HET BOEK PROFILEREN ZONDER OPSCHEPPEN?

Het boek Profileren zonder Opscheppen is voor professionals die gewaardeerd willen worden voor wie ze zijn en wat ze te bieden hebben. Het is voor mannen en vrouwen die merken dat het handig is om zichtbaarder te zijn op het werk en die niet heel hard willen roepen dat ze goed zijn. Het is ook voor mensen die juist door anderen worden gezien als betweter: waarvan mensen zeggen: ‘O daar heb je hem of haar weer.’ Want de titel is Profileren ZONDER Opscheppen. Dus je leert jezelf te laten zien op een manier die bij jou past en die ook prettig is voor de mensen om je heen.