FEEDBACK GEVEN EN ONTVANGEN

Leer op een waardevolle manier feedback te geven en te ontvangen

  • Wil je anderen helpen zich te ontwikkelen?
  • Wil je feedback leren geven op een positieve manier, zodat de ander er meer voor open staat?
  • Wil je, als je feedback ontvangt, geen negatief gevoel eraan over houden?

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER DE TRAINSTER

Mirjam is heel sterk in haar observaties en het geven van feedback en weet een goede sfeer te scheppen. En dat in een online training – heel goed!

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER DE TRAINSTER

Heel interactieve wijze van trainen. Vanaf het begin werd ik erin gezogen en aan het eind smaakte het naar meer. In een kleine groep trainden we met elkaar. Zo leerde ik niet alleen over mijn eigen gedrag, maar haalde ik ook veel uit de situaties en het gedrag van de andere cursisten. We hielpen elkaar en onze trainster Mirjam zorgde ervoor dat dit heel natuurlijk verliep. Ze greep in, confronteerde, stimuleerde en inspireerde op een heel soepele en respectvolle wijze en met veel humor. Ik voelde mij op mijn gemak.

Veronique Brienen, ABN Amro

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER DE TRAINSTER

Ik heb veel tips gekregen welke ik zeker ga gebruiken en mij zullen helpen. Deze training laat je even een pas op de plaats maken, bewust worden en is een moment van bezinning. Trainster Mirjam is een pro, maakt verbinding en contact, erg prettig en nodigt uit om te delen.

Anniek Jagersma, HR Expert ING

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER DE TRAINSTER

Ik geef deze training een 9!
Ik heb geleerd om niet mijn eigen verhaal te ontkrachten. De tips uit deze training zijn heel waardevol. Je wordt door de oefeningen goed geconfronteerd met wat jouw gedrag voor effect heeft op een ander. Deze bewustwording heeft er bij mij voor gezorgd dat ik een plan heb gemaakt voor situaties die ik in de toekomst zeker nog tegen ga komen.

Wendy Risseeuw - ABN Amro

training Profileren zonder Opscheppen Room to Grow

PRAKTISCH

Tijdsduur 1 dag, van 9:30 tot 17:00 uur. Online: 2 sessies van 2,5 uur

Groepsgrootte Kleine groep: maximaal 8 deelnemers

Locatie Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Naarden, Zwolle, online en in-company

Investering € 795,- per persoon.

Room to Grow is erkend door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en daarom is deze training vrijgesteld van btw.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

voorafgaand, tijdens en na de training

  • De feedback die je ontvangt tijdens de training, kun je direct toepassen.
  • Door de training ga je anders denken over werksituaties, jouw gedrag en dat van anderen.
  • De totale studiebelasting van deze training is 8 uur.
  • Na de training ontvang je de belangrijkste tips uit de training.
BROCHURE

DEZE TRAINING COMBINEERT
GOED MET:

OVERTUIGEND STEMGEBRUIK
Om je te laten horen, hoef je niet te schreeuwen. Liever niet zelfs! In de training Overtuigend Stemgebruik leer je met welke technieken je je eigen stem optimaal inzet, om zo zelfverzekerd en overtuigend te klinken. Zodat je tijdens vergaderingen je punt overtuigend weet te brengen of makkelijker kan inbreken tijdens een discussie. En zodat je boeiend blijft als je een presentatie geeft.

LIEVER EEN 1-OP-1 TRAINING OF PERSOONLIJKE COACHING?

Veranderen doe je niet van de ene op de andere dag. Daarom biedt Room to Grow deze training ook online aan als één-op-één-training of in een intensief coachingstraject. Neem contact op voor meer informatie of het bespreken van een maatwerkprogramma. Bijvoorbeeld een combinatie van de verschillende coachingsvormen.

BROCHURE

DUURZAAM INZETBARE MEDEWERKERS

Ben je op zoek naar een geschikte training voor een van je medewerkers? Trainingen van Room to Grow worden al jarenlang succesvol ingezet in het trainingsaanbod van verschillende grote banken en andere organisaties in de zakelijke dienstverlening.

Door de training Feedback geven en ontvangen verbetert de sfeer op de afdeling of in de organisatie en ontwikkelen medewerkers zich beter, doordat ze op een opbouwende manier hun collega’s aanspreken. En doordat ze ook beter leren omgaan met ontvangen feedback.

Deze training zorgt ervoor dat:

  • kwaliteiten optimaal benut worden, wat resulteert in
  • gemotiveerde en duurzaam inzetbare medewerkers en een
  • efficiëntere organisatie
Room to Grow

OVER ONS

Kwaliteit x Zichtbaarheid = Succes

Kwaliteit leveren is geen garantie voor erkenning en succes in je loopbaan. Het is belangrijk je kwaliteiten en prestaties voor het voetlicht te brengen. Room to Grow helpt je daarbij. Wij adviseren, coachen en trainen personen, teams en organisaties over gedrag, stemgebruik en zichtbaarheid. Met als doel: zichtbaar zakelijk succes.

Onze trainingen en programma’s zijn interactief, inspirerend en direct toepasbaar in de praktijk.