FILMEN MET JE SMARTPHONE

Laat zien dat je een professional bent

 

Filmpjes en vlogs worden steeds vaker ingezet in het bedrijfsleven: om een werkproces uit te leggen aan collega’s, om collega’s en klanten te enthousiasmeren voor een nieuw product, om nieuwe medewerkers te werven, ter vervanging van een handleiding, om het resultaat van een project te delen, en nog veel meer!

Wil je…

 • mensen op een effectieve manier een kijkje achter de schermen geven?
 • op een authentieke manier in beeld komen?
 • leren hoe je filmpjes maakt: waarin je informatie en tips deelt of bijvoorbeeld als originele uitnodiging.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER
FILMEN MET JE SMARTPHONE

Het was voor mij een eyeopener. Verrassend om te merken dat je met hele eenvoudige middelen al een leuk wervend of onderhoudend filmpje in elkaar kunt zetten. Zelfs mij lukt het!

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER
FILMEN MET JE SMARTPHONE

Wat ging er een wereld voor mij open. Echt gaaf! Je bent een gepassioneerde professional en weet op mooie wijze anderen te enthousiasmeren voor jouw mooie vak. Zoals in een echte film klopt alles bij jou. Het script, de regie, je mooie locatie, ervaring en expertise, en natuurlijk niet te vergeten je lekkere popcorn in jawel… de mooie bioscoop. Bij jou voelen mensen zich gezien, begrepen en welkom. Wat een feest! Je leert mensen niet alleen filmen en monteren, maar helpt hen ook met het juiste advies over de uitrusting, materialen en software. Je hebt een hoge service en bent erg flexibel.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER
FILMEN MET JE SMARTPHONE

Het enthousiasme en de grote hoeveelheid aan kennis van Monika weet ze op een goede manier over te brengen, waardoor je de basis weet om er zelf mee aan de slag te gaan. Niet alleen hoe je een video zelf maakt, maar ook laat ze je goed nadenken over welk verhaal je wilt vertellen en welk doel je wilt bereiken.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER
FILMEN MET JE SMARTPHONE

Professioneel filmen met je smartphone, nu kan ik het ook. Tijdens de training leer je zowel de basiselementen als de fijne kneepjes van het vak. Leerzaam, vakkundig en in een professionele setting. Absolute aanrader voor iedereen die video zakelijk wil inzetten.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER
FILMEN MET JE SMARTPHONE

Super enthousiaste begeleiding met persoonlijke aandacht voor iedereen. Monica geeft goeie, praktische tips om een video te maken met je IPhone. Het programma was een mooie combinatie van theorie en zelf oefenen.

Petra Smulders, SBB
Vloggen met je Smartphone

PRAKTISCH

Tijdsduur 1 dag, van 9:30 tot 17:00 uur.

Groepsgrootte Maximaal 10 deelnemers

Locatie Filmen met je Smartphone is in Doorn, met filmstudio en eigen bioscoopzaal. Vloggen met je Smartphone is in Zwolle. Of in-company.

Investering € 795,- per persoon

Room to Grow is erkend door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en daarom is deze training vrijgesteld van btw.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

voorafgaand, tijdens en na de training

 • Tien dagen voor de trainingsdatum ontvang je alle informatie over de training en de voorbereiding daarvan.
 • De training is zeer interactief.
 • De feedback die je ontvangt tijdens de training, kun je direct toepassen.
 • De totale studiebelasting van deze training is 10 uur.
 • Na de training ontvang je de belangrijkste tips uit de training.
BROCHURE

DEZE TRAINING COMBINEERT
GOED MET:

OVERTUIGEND STEMGEBRUIK
Om je te laten horen, hoef je niet te schreeuwen. Liever niet zelfs! In de training Overtuigend Stemgebruik leer je met welke technieken je je eigen stem optimaal inzet, om zo zelfverzekerd en overtuigend te klinken. Zodat je tijdens vergaderingen je punt overtuigend weet te brengen of makkelijker kan inbreken tijdens een discussie. En zodat je boeiend blijft als je een presentatie geeft.

DEZE TRAINING BIJ JOU OP KANTOOR!

Deze training is ook heel geschikt om met je team te doen. Dat kan als dagtraining, maar ook in een kortere variant. Vraag naar de mogelijkheden. Je kunt de training ook bij jou op kantoor volgen als je je met minimaal 3 andere collega’s aanmeldt. Neem contact op voor meer informatie.

BROCHURE

DUURZAAM INZETBARE MEDEWERKERS

Ben je op zoek naar een geschikte training voor een van je medewerkers? De trainingen van Room to Grow worden al jarenlang succesvol ingezet in het trainingsaanbod van diverse financiële dienstverleners en organisaties in andere sectoren.

Door de trainingen van Room to Grow  krijgen medewerkers inzicht in hun kwaliteiten en leren ze duidelijk maken wat anderen daaraan hebben. Klanten, collega’s en opdrachtgevers weten daardoor met welke vragen ze bij deze medewerker terecht kunnen.

De trainingen zorgen ervoor dat:

 • kwaliteiten optimaal benut worden, wat resulteert in
 • gemotiveerde en duurzaam inzetbare medewerkers en een
 • efficiëntere organisatie
Room to Grow

OVER ONS

Kwaliteit x Zichtbaarheid = Succes

Kwaliteit leveren is geen garantie voor erkenning en succes in je loopbaan. Het is belangrijk je kwaliteiten en prestaties voor het voetlicht te brengen. Room to Grow helpt je daarbij. Wij adviseren, coachen en trainen personen, teams en organisaties over gedrag, stemgebruik en zichtbaarheid. Met als doel: zichtbaar zakelijk succes.

Onze trainingen en programma’s zijn interactief, inspirerend en direct toepasbaar in de praktijk.