KOM (VAKER) IN DE MEDIA

Vergroot je zichtbaarheid

en leer hoe je journalisten kunt benaderen

en een aansprekend bericht/opiniestuk schrijft.

 

Wil je…

 • jezelf als een expert profileren in de media?
 • dat jouw specialisme meer aandacht krijgt in de media?
 • dat mensen luisteren naar jouw mening op jouw vakgebied?
 • een opiniestuk geplaatst krijgen en/of een pakkende LinkedInpost schrijven?

In de training Kom (vaker) in de media ga je met een expert aan de slag om dat voor elkaar te krijgen.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER
DE TRAINSTER

Janneke is geweldig. Ze geeft eindeloos veel steun en kracht aan anderen, zet deskundigen in de spotlights en doet dat zó deskundig -doorvragend, analyserend, bemoedigend- dat ze een fonkeling krijgt zodra de spotlight op háár gericht staat. Janneke geeft licht.

Machteld Kooij

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER
DE TRAINSTER

Naast de goede inhoud waren we onder de indruk hoe snel Janneke de kern van iemands verhaal eruit kon lichten en dat kon vertalen naar bruikbare handvatten om naar buiten te treden. Janneke heeft ons goed geholpen om scherp te krijgen waar ieders expertise zit, hoe je daarop kunt focussen en hoe je dat kunt inzetten om zichtbaarheid te creëren.

Vanessa Buisman

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER
DE TRAINSTER

Ze kan op boeiende wijze vertellen en anderen – waaronder mij – stimuleren zichtbaarder in de media te worden. Ze geeft praktische en bruikbare tips, waardoor je met een beetje lef van jezelf, kunt zorgen dat de media je vinden. Ik ben Janneke dankbaar voor de eye-openers en de duwtjes in de goede richting. Als iemand waarmaakt, wat ze zegt, is het Janneke. BEDANKT!

Ingeborg Dijkstra

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER
DE TRAINSTER

Janneke komt zeer deskundig over. Naast theoretische kennis heeft ze ook veel ervaring opgedaan bij benadering van de pers en daarmee brengt ze de kennis dichtbij. Prettige manier van presenteren en voldoende ruimte voor eigen inbreng. Het was een leerzame dag!

Monique Huizenga

training Profileren zonder Opscheppen Room to Grow

PRAKTISCH

Tijdsduur 1 dag, van 9:30 tot 17:00 uur.

Groepsgrootte Kleine groep: maximaal 7 deelnemers

Locatie Amsterdam, Utrecht, Naarden en in-company

Investering € 795,- per persoon

Room to Grow is erkend door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en daarom is deze training vrijgesteld van btw.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

voorafgaand, tijdens en na de training

 • 10 dagen voor de training ontvang je meer informatie over de locatie en ter voorbereiding.
 • Er wordt niet gewerkt met rollenspelen. De training is wel zeer interactief.
 • De feedback die je ontvangt tijdens de training, kun je direct toepassen.
 • De totale studiebelasting van deze training is 10 uur.
 • Na de training ontvang je de belangrijkste tips uit de training.
BROCHURE

DEZE TRAINING COMBINEERT
GOED MET:

OVERTUIGEND STEMGEBRUIK
Om je te laten horen, hoef je niet te schreeuwen. Liever niet zelfs! In de training Overtuigend Stemgebruik leer je met welke technieken je je eigen stem optimaal inzet, om zo zelfverzekerd en overtuigend te klinken. Zodat je tijdens vergaderingen je punt overtuigend weet te brengen of makkelijker kan inbreken tijdens een discussie. En zodat je boeiend blijft tijdens gesprekken en presentaties.

LIEVER EEN 1-OP-1 TRAINING OF PERSOONLIJKE COACHING?

Veranderen doe je niet van de ene op de andere dag. Daarom biedt Room to Grow deze training ook online aan als één-op-één-training of in een intensief coachingstraject. Neem contact op voor meer informatie of het bespreken van een maatwerkprogramma. Bijvoorbeeld een combinatie van de verschillende coachingsvormen.

BROCHURE

DUURZAAM INZETBARE MEDEWERKERS

Ben je op zoek naar een geschikte training voor een van je medewerkers? De trainingen van Room to Grow worden al jarenlang succesvol ingezet in het trainingsaanbod van diverse financiële dienstverleners en organisaties in andere sectoren.

Door de trainingen van Room to Grow  krijgen medewerkers inzicht in hun kwaliteiten en leren ze duidelijk maken wat anderen daaraan hebben. Klanten, collega’s en opdrachtgevers weten daardoor met welke vragen ze bij deze medewerker terecht kunnen.

De trainingen zorgen ervoor dat:

 • kwaliteiten optimaal benut worden, wat resulteert in
 • gemotiveerde en duurzaam inzetbare medewerkers en een
 • efficiëntere organisatie
Room to Grow

OVER ONS

Kwaliteit x Zichtbaarheid = Succes

Kwaliteit leveren is geen garantie voor erkenning en succes in je loopbaan. Het is belangrijk je kwaliteiten en prestaties voor het voetlicht te brengen. Room to Grow helpt je daarbij. Wij adviseren, coachen en trainen personen, teams en organisaties over gedrag, stemgebruik en zichtbaarheid. Met als doel: zichtbaar zakelijk succes.

Onze trainingen en programma’s zijn interactief, inspirerend en direct toepasbaar in de praktijk.