Profileren met je eigen Boek

Je kunt deelnemen aan de groepstraining of kiezen voor het 1-op-1-traject.

Wil je je zichtbaarheid vergroten en jezelf als een expert profileren? Dat jouw specialisme meer aandacht krijgt? In de training Profileren met je eigen Boek ga je met een expert aan de slag om dat voor elkaar te krijgen.

Na de training Profileren met je eigen Boek weet je hoe je op basis van je boekidee een goed boek kunt schrijven en hoe je expertise kunt doorvertalen naar een product. Je leert ook wat dit allemaal oplevert en hoe. Je bereikt met je eigen boek over jouw expertise meer mensen, je krijgt meer naamsbekendheid en ook meer waardering en opdrachten.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER
DE TRAINSTER

Ik heb bij Maria een schrijversworkshop gevolgd. Ik was net begonnen met het schrijven van een boek en wilde graag hulp en tips. Maria motiveert, stimuleert en maakt je enthousiast. Ze is nuchter, praktisch en respectvol in haar aanpak.

Angela Poppelaars

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER
DE TRAINSTER

Ik zag op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer, maar na het ontvangen van tips en adviezen van Maria, kan ik nu weer met een frisse start het boek tot leven laten komen.

Irme de Vries

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER
DE TRAINSTER

Het is echt wonderlijk hoe volwassen mijn manuscript is geworden na de redactie van Maria. Met minder woorden wordt er eigenlijk veel meer gezegd en het verhaal is duizend keer vlotter geworden!

Sandra Kolhoff
training Profileren zonder Opscheppen Room to Grow

PRAKTISCH

Tijdsduur 1 dag, van 9:30 tot 17:00 uur. En vervolgens een uur 1-op-1-begeleiding (online of in Heemskerk).

Groepsgrootte Kleine groep: maximaal 7 deelnemers. Of kies voor het 1-op-1-traject.

Locatie Amsterdam, Utrecht, Naarden

Investering € 795,- per persoon

Room to Grow is erkend door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en daarom is deze training vrijgesteld van btw.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

voorafgaand, tijdens en na de training

  • Iedere deelnemer heeft na de trainingsdag nog online coachingssessie.
  • 10 dagen voor de training ontvang je meer informatie over de locatie en ter voorbereiding.
  • De training is zeer interactief.
  • De totale studiebelasting van deze training is 10 uur.
  • Na de training ontvang je de belangrijkste tips uit de training
BROCHURE

DEZE TRAINING COMBINEERT
GOED MET:

OVERTUIGEND STEMGEBRUIK
Om je te laten horen, hoef je niet te schreeuwen. Liever niet zelfs! In de training Overtuigend Stemgebruik leer je met welke technieken je je eigen stem optimaal inzet, om zo zelfverzekerd en overtuigend te klinken. Zodat je tijdens vergaderingen je punt overtuigend weet te brengen of makkelijker kan inbreken tijdens een discussie. En zodat je boeiend blijft als je een presentatie geeft.

LIEVER EEN 1-OP-1 TRAINING OF PERSOONLIJKE COACHING?

Veranderen doe je niet van de ene op de andere dag. Daarom biedt Room to Grow deze training ook online aan als één-op-één-training of in een intensief coachingstraject. Neem contact op voor meer informatie of het bespreken van een maatwerkprogramma. Bijvoorbeeld een combinatie van de verschillende coachingsvormen.

BROCHURE

DUURZAAM INZETBARE MEDEWERKERS

Ben je op zoek naar een geschikte training voor een van je medewerkers? De trainingen van Room to Grow worden al jarenlang succesvol ingezet in het trainingsaanbod van diverse financiële dienstverleners en organisaties in andere sectoren.

Door de trainingen van Room to Grow  krijgen medewerkers inzicht in hun kwaliteiten en leren ze duidelijk maken wat anderen daaraan hebben. Klanten, collega’s en opdrachtgevers weten daardoor met welke vragen ze bij deze medewerker terecht kunnen.

De trainingen zorgen ervoor dat:

  • kwaliteiten optimaal benut worden, wat resulteert in
  • gemotiveerde en duurzaam inzetbare medewerkers en een
  • efficiëntere organisatie
Room to Grow

OVER ONS

Kwaliteit x Zichtbaarheid = Succes

Kwaliteit leveren is geen garantie voor erkenning en succes in je loopbaan. Het is belangrijk je kwaliteiten en prestaties voor het voetlicht te brengen. Room to Grow helpt je daarbij. Wij adviseren, coachen en trainen personen, teams en organisaties over gedrag, stemgebruik en zichtbaarheid. Met als doel: zichtbaar zakelijk succes.

Onze trainingen en programma’s zijn interactief, inspirerend en direct toepasbaar in de praktijk.