Schrijftraining Boeiend Schrijven – Profileren op Papier

Vergroot je zichtbaarheid met rake zakelijke teksten, in mails, rapporten, op websites etc…

 

Wil jij…

  • jezelf als expert profileren in e-mails, rapporten, artikelen, LinkedIn-posts en andere zakelijke teksten?
  • lezers overtuigen van je boodschap én aanzetten tot actie?
  • jezelf onderscheiden door meer persoonlijkheid en creativiteit in je verhaal aan te brengen?

In de schrijftraining Profileren op Papier ga je met een expert aan de slag om dat voor elkaar te krijgen. Je ontwikkelt zakelijke schrijfskills die je helpen om de aandacht van lezers te vangen én vast te houden. Hoe bouw je je tekst slim op? Hoe schrijf je een pakkende lead? Waarom zijn verleidelijke koppen zo belangrijk, en hoe bedenk je ze? Hoe spreek je de taal van je lezers? En hoe geef je je tekst een onweerstaanbare personal touch? Dat en meer leer je in deze praktische schrijftraining vol slimme schrijftechnieken, handige tips, korte opdrachten en persoonlijke feedback.

Deze schrijftraining is voor professionals en ondernemers die met meer gemak én plezier overtuigende, persoonlijke en creatieve teksten willen schrijven. Om hun zichtbaarheid te vergroten en daardoor succesvoller te zijn in hun werk.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER
DE TRAINER

Eefje is een echte vakvrouw. Zelfs als je denkt dat je iets moois hebt aangeleverd, zijn je teksten na deze training toch nog tien keer beter.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER
DE TRAINER

Ook als je aardig wat schrijfervaring hebt, is dit een waardevolle training. Eefje bekijkt je teksten met een scherpe blik, voorziet ze van professionele feedback en is daarin eerlijk, helder en to the point.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER
DE TRAINER

Eefje is all-in. Ze daagt je uit om met een andere blik naar je teksten te kijken, nieuwe technieken aan te leren en hier in je eigen praktijk mee aan de slag te gaan. Een heerlijk interactieve training in een kleine setting!

PRAKTISCH

Tijdsduur 1 dag, van 9:30 tot 17:00 uur.

Groepsgrootte Kleine groep: maximaal 7 deelnemers

Locatie Amsterdam, Utrecht, Naarden of in-company

Investering € 795,- per persoon

Room to Grow is erkend door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en daarom is deze training vrijgesteld van btw.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

voorafgaand, tijdens en na de training

  • De training is zeer interactief.
  • De totale studiebelasting van deze training is 10 uur.
  • Na de training ontvang je de belangrijkste tips uit de training.
BROCHURE

DEZE SCHRIJFTRAINING COMBINEERT
GOED MET:

OVERTUIGEND STEMGEBRUIK
Om je te laten horen, hoef je niet te schreeuwen. Liever niet zelfs! In de training Overtuigend Stemgebruik leer je met welke technieken je je eigen stem optimaal inzet, om zo zelfverzekerd en overtuigend te klinken. Zodat je tijdens vergaderingen je punt overtuigend weet te brengen of makkelijker kan inbreken tijdens een discussie. En zodat je boeiend blijft als je een presentatie geeft.

DEZE TRAINING BIJ JOU OP KANTOOR

Deze training is ook heel geschikt om met je team te doen. Dat kan als dagtraining, maar ook in een kortere variant. Vraag naar de mogelijkheden. Je kunt de training ook bij jou op kantoor volgen als je je met minimaal 3 andere collega’s aanmeldt. Neem contact op voor meer informatie.

BROCHURE

DUURZAAM INZETBARE MEDEWERKERS

Ben je op zoek naar een geschikte training voor een van je medewerkers? De trainingen van Room to Grow worden al jarenlang succesvol ingezet in het trainingsaanbod van diverse financiële dienstverleners en organisaties in andere sectoren.

Door de trainingen van Room to Grow  krijgen medewerkers inzicht in hun kwaliteiten en leren ze duidelijk maken wat anderen daaraan hebben. Klanten, collega’s en opdrachtgevers weten daardoor met welke vragen ze bij deze medewerker terecht kunnen.

De trainingen zorgen ervoor dat:

  • kwaliteiten optimaal benut worden, wat resulteert in
  • gemotiveerde en duurzaam inzetbare medewerkers en een
  • efficiëntere organisatie
Room to Grow

OVER ONS

Kwaliteit x Zichtbaarheid = Succes

Kwaliteit leveren is geen garantie voor erkenning en succes in je loopbaan. Het is belangrijk je kwaliteiten en prestaties voor het voetlicht te brengen. Room to Grow helpt je daarbij. Wij adviseren, coachen en trainen personen, teams en organisaties over gedrag, stemgebruik en zichtbaarheid. Met als doel: zichtbaar zakelijk succes.

Onze trainingen en programma’s zijn interactief, inspirerend en direct toepasbaar in de praktijk.