PROFILEREN ZONDER OPSCHEPPEN

Leer hoe je jezelf op de kaart zet, zonder een haantje te worden.

 • Wil je dat anderen naar jouw mening vragen en naar jou luisteren?
 • Zeggen anderen ook dat je je meer moet laten zien?
 • Houd je niet van opscheppen?

Om gewaardeerd te worden, is het nodig dat de mensen in jouw omgeving zien welke kwaliteiten jij hebt. Ook om aangenomen te worden in die nieuwe functie en om ervoor te zorgen dat ze jou meer zien als de professional waar ze graag mee samenwerken.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER
PROFILEREN ZONDER OPSCHEPPEN

Mirjam is heel sterk in haar observaties en het geven van feedback en weet een goede sfeer te scheppen. En dat in een online training – heel goed!

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER
PROFILEREN ZONDER OPSCHEPPEN

Heel interactieve wijze van trainen. Vanaf het begin werd ik erin gezogen en aan het eind smaakte het naar meer. In een kleine groep trainden we met elkaar. Zo leerde ik niet alleen over mijn eigen gedrag, maar haalde ik ook veel uit de situaties en het gedrag van de andere cursisten. We hielpen elkaar en onze trainster Mirjam zorgde ervoor dat dit heel natuurlijk verliep. Ze greep in, confronteerde, stimuleerde en inspireerde op een heel soepele en respectvolle wijze en met veel humor. Ik voelde mij op mijn gemak.

Veronique Brienen, ABN Amro

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER
PROFILEREN ZONDER OPSCHEPPEN

Ik heb veel tips gekregen welke ik zeker ga gebruiken en mij zullen helpen. Deze training laat je even een pas op de plaats maken, bewust worden en is een moment van bezinning. Trainster Mirjam is een pro, maakt verbinding en contact, erg prettig en nodigt uit om te delen.

Anniek Jagersma, HR Expert ING

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER
PROFILEREN ZONDER OPSCHEPPEN

Ik geef deze training een 9!
Ik heb geleerd om niet mijn eigen verhaal te ontkrachten. De tips uit deze training zijn heel waardevol. Je wordt door de oefeningen goed geconfronteerd met wat jouw gedrag voor effect heeft op een ander. Deze bewustwording heeft er bij mij voor gezorgd dat ik een plan heb gemaakt voor situaties die ik in de toekomst zeker nog tegen ga komen.

Wendy Risseeuw - ABN Amro

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER
PROFILEREN ZONDER OPSCHEPPEN

Ik heb tijdens mijn loopbaan vaker gehoord dat ik niet goed zichtbaar ben. Of dat nu valse bescheidenheid is of misschien onzekerheid weet ik niet, ik vermoed beide. Ik werk wel graag hard op de achtergrond, maar pak niet zo mijn podium. Belangrijkste inzicht tijdens de training is dat ik juist bijdraag aan de kwaliteit van het werk door mijn mening te geven. Het heeft me meer ballen gegeven om het juist wel te doen. Ook kan ik me nog gerichter presenteren op mijn profielen aan de hand van mijn expertises. Intervisie is een hele fijne manier om met elkaar constructief problemen te bespreken. Mirjam heeft een goede energie en begeleidt de training met oog voor iedere deelnemer. De snelheid digitaal en het direct in praktijk brengen van wat je leert vond ik fijn.

Stephanie van V.
training Profileren zonder Opscheppen Room to Grow

PRAKTISCH

Tijdsduur 1 dag, van 9:30 tot ongeveer 17:00 uur. Online: 2 sessies van 2,5 uur

Groepsgrootte Kleine groep: maximaal 8 deelnemers

Locatie Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Naarden, Zwolle, online of in-company

Investering € 795,- per persoon. Deze training is ook te volgen met het STAPbudget.

Room to Grow is erkend door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en daarom is deze training vrijgesteld van btw.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

voorafgaand, tijdens en na de training

 • Tien dagen voor de trainingsdatum ontvang je alle informatie over de locatie en de voorbereiding voor de training.
 • Er wordt niet gewerkt met rollenspelen. De training is wel zeer interactief.
 • De feedback die je ontvangt tijdens de training, kun je direct toepassen.
 • Door de training ga je anders denken over werksituaties, jouw gedrag en dat van anderen.
 • Met de praktische zichtbaarheidstips leer je hoe je jezelf goed profileert tijdens vergaderingen, presentaties, beoordelings- en sollicitatiegesprekken.
 • De totale studiebelasting van deze training is 8 uur.
 • Na de training ontvang je de belangrijkste tips uit de training.
BROCHURE

DEZE TRAINING COMBINEERT
GOED MET:

OVERTUIGEND STEMGEBRUIK
Om je te laten horen, hoef je niet te schreeuwen. Liever niet zelfs! In de training Overtuigend Stemgebruik leer je met welke technieken je je eigen stem optimaal inzet, om zo zelfverzekerd en overtuigend te klinken. Zodat je tijdens vergaderingen je punt overtuigend weet te brengen of makkelijker kan inbreken tijdens een discussie. En zodat je boeiend blijft als je een presentatie geeft.

LIEVER EEN 1-OP-1 TRAINING OF PERSOONLIJKE COACHING?

Veranderen doe je niet van de ene op de andere dag. Daarom biedt Room to Grow deze training ook online aan als één-op-één-training of in een intensief coachingstraject. Neem contact op voor meer informatie of het bespreken van een maatwerkprogramma. Bijvoorbeeld een combinatie van de verschillende coachingsvormen.

BROCHURE

DUURZAAM INZETBARE MEDEWERKERS

Ben je op zoek naar een geschikte training voor een van je medewerkers? Deze training wordt al jarenlang succesvol ingezet in het trainingsaanbod van onze preferred supplier opdrachtgevers.

Door de training Profileren zonder Opscheppen krijgen medewerkers inzicht in hun kwaliteiten en leren ze duidelijk maken wat anderen daaraan hebben. Klanten, collega’s en opdrachtgevers weten daardoor met welke vragen ze bij deze medewerker terecht kunnen.

Deze training zorgt ervoor dat:

 • kwaliteiten optimaal benut worden, wat resulteert in
 • gemotiveerde en duurzaam inzetbare medewerkers en een
 • efficiëntere organisatie
Room to Grow

OVER ONS

Kwaliteit x Zichtbaarheid = Succes

Kwaliteit leveren is geen garantie voor erkenning en succes in je loopbaan. Het is belangrijk je kwaliteiten en prestaties voor het voetlicht te brengen. Room to Grow helpt je daarbij. Wij adviseren, coachen en trainen personen, teams en organisaties over gedrag, stemgebruik en zichtbaarheid. Met als doel: zichtbaar zakelijk succes.

Onze trainingen en programma’s zijn interactief, inspirerend en direct toepasbaar in de praktijk.