PROFILEREN ZONDER OPSCHEPPEN

Leer hoe je jezelf op de kaart zet, zonder een ‘haantje’ te worden.

 • Wil je dat anderen naar jouw mening vragen en naar jou luisteren?
 • Zeggen anderen ook dat je je meer moet laten zien?
 • Houd je niet van opscheppen?

Om gewaardeerd te worden, is het nodig dat de mensen in jouw omgeving zien welke kwaliteiten jij hebt. Ook om aangenomen te worden in die nieuwe functie en om ervoor te zorgen dat ze jou meer zien als de professional waar ze graag mee samenwerken.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER
PROFILEREN ZONDER OPSCHEPPEN

Mirjam is heel sterk in haar observaties en het geven van feedback en weet een goede sfeer te scheppen. En dat in een online training – heel goed!

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER
PROFILEREN ZONDER OPSCHEPPEN

Heel interactieve wijze van trainen. Vanaf het begin werd ik erin gezogen en aan het eind smaakte het naar meer. In een kleine groep trainden we met elkaar. Zo leerde ik niet alleen over mijn eigen gedrag, maar haalde ik ook veel uit de situaties en het gedrag van de andere cursisten. We hielpen elkaar en onze trainster Mirjam zorgde ervoor dat dit heel natuurlijk verliep. Ze greep in, confronteerde, stimuleerde en inspireerde op een heel soepele en respectvolle wijze en met veel humor. Ik voelde mij op mijn gemak.

Veronique Brienen, ABN Amro

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER
PROFILEREN ZONDER OPSCHEPPEN

Ik heb veel tips gekregen welke ik zeker ga gebruiken en mij zullen helpen. Deze training laat je even een pas op de plaats maken, bewust worden en is een moment van bezinning. Trainster Mirjam is een pro, maakt verbinding en contact, erg prettig en nodigt uit om te delen.

Anniek Jagersma, HR Expert ING

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER
PROFILEREN ZONDER OPSCHEPPEN

Ik geef deze training een 9!
Ik heb geleerd om niet mijn eigen verhaal te ontkrachten. De tips uit deze training zijn heel waardevol. Je wordt door de oefeningen goed geconfronteerd met wat jouw gedrag voor effect heeft op een ander. Deze bewustwording heeft er bij mij voor gezorgd dat ik een plan heb gemaakt voor situaties die ik in de toekomst zeker nog tegen ga komen.

Wendy Risseeuw - ABN Amro

PRAKTISCH

Tijdsduur 1 dag, van 9:45 tot ongeveer 17:00 uur. Online: 2 sessies van 2,5 uur

Groepsgrootte Kleine groep: maximaal 8 deelnemers

Locatie Rotterdam, Naarden, Zwolle of online

Investering € 795,- per persoon

Room to Grow is erkend door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en daarom is deze training vrijgesteld van btw.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

voorafgaand, tijdens en na de training

 • Twee weken voor de training ontvang je een online vragenlijst ter voorbereiding.
 • Er wordt niet gewerkt met rollenspelen. De training is wel zeer interactief.
 • De feedback die je ontvangt tijdens de training, kun je direct toepassen.
 • Door de training ga je anders denken over werksituaties, jouw gedrag en dat van anderen.
 • Met de praktische zichtbaarheidstips leer je hoe je jezelf goed profileert tijdens vergaderingen, presentaties, beoordelings- en sollicitatiegesprekken.
 • De totale studiebelasting van deze training is 8 uur.
 • Na de training ontvang je via de mail de belangrijkste tips uit de training.
 • Je ontvangt ons e-zine, zodat je elke keer weer geïnspireerd wordt om de tips uit de training toe te blijven passen.
BROCHURE

DEZE TRAINING COMBINEERT
GOED MET:

VERPAK JE SUCCES
Hoe je overkomt op anderen is bepalend voor het effect van je inhoudelijke boodschap. Met je lichaamstaal ben je al aan het vertellen, zonder dat er een woord gesproken is. In de training Verpak je Succes werk je aan een personal branding die past bij jou en je zakelijke doel.

LIEVER EEN 1-OP-1 TRAINING OF PERSOONLIJKE COACHING?

Veranderen doe je niet van de ene op de andere dag. Daarom biedt Room to Grow deze training ook online aan als één-op-één-training of in een intensief coaching traject. Neem contact op voor meer informatie of het bespreken van een maatwerkprogramma. Bijvoorbeeld een combinatie van de verschillende coachingsvormen.

BROCHURE

DUURZAAM INZETBARE MEDEWERKERS

Ben je op zoek naar een geschikte training voor een van je medewerkers? Deze training wordt al jarenlang succesvol ingezet in het trainingsaanbod van onze preferred supplier opdrachtgevers.

Door de training Profileren zonder Opscheppen krijgen medewerkers inzicht in hun kwaliteiten en leren ze duidelijk maken wat anderen daaraan hebben. Klanten, collega’s en opdrachtgevers weten daardoor met welke vragen ze bij deze medewerker terecht kunnen.

Deze training zorgt ervoor dat:

 • kwaliteiten optimaal benut worden, wat resulteert in
 • gemotiveerde en duurzaam inzetbare medewerkers en een
 • efficiëntere organisatie

OVER ONS

Kwaliteit x Zichtbaarheid = Succes

Kwaliteit leveren is geen garantie voor erkenning en succes in je loopbaan. Het is belangrijk je kwaliteiten en prestaties voor het voetlicht te brengen. Room to Grow helpt je daarbij. Wij adviseren, coachen en trainen personen, teams en organisaties over imago, gedrag en profilering. Met als doel: zichtbaar zakelijk succes.

Onze trainingen en programma’s zijn interactief, inspirerend en direct toepasbaar in de praktijk.