STIJLVOL EN SUCCESVOL JEZELF PRESENTEREN

Maak impact met je persoonlijke presentatie en uitstraling

Wil jij meer impact maken in je werk? Laten zien dat je een professional bent? Heb je hard gewerkt en ben je goed in wat je doet, maar voel je dat je leidinggevende en anderen op het werk niet zien wat je allemaal in huis hebt?

Het beeld dat anderen van jou hebben is vaak bepalend voor de kansen die je krijgt. Door bewust aandacht te besteden aan je verpakking, kun je de beeldvorming rondom jou veranderen en jezelf profileren als de professionele en capabele persoon die je bent.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER DE TRAINING STIJLVOL EN SUCCESVOL JEZELF PRESTEREN

Ik vond het fijn dat het een klein groepje was zodat je veel aandacht en feedback van de trainster kreeg en ook van de anderen in de groep. Een van de meest leerzame trainingen die ik ooit heb gevolgd. Heel veel nuttige tips gehad.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER DE TRAINING STIJLVOL EN SUCCESVOL JEZELF PRESTEREN

Ik geef deze training een dikke 10! Ik vond de eerlijkheid en haar kundigheid van de trainster heel prettig. Ze gaf me het gevoel dat ik echt gehoord werd. En ze gaf me tips die aansloten bij mijn vragen. Fijne vertrouwelijke omgeving. Iedereen durfde haar (en zijn!) ervaringen te delen.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER DE TRAINING STIJLVOL EN SUCCESVOL JEZELF PRESTEREN

Goede sfeer, deskundige en open trainster. Erg plezierig. Bedankt!

PRAKTISCH

Tijdsduur 1 dag, van 9:30 tot ongeveer 14:30 uur.

Groepsgrootte Kleine groep: maximaal 6 deelnemers

Locatie Amsterdam, Gouda, Naarden

Investering € 695,- per persoon

Room to Grow is erkend door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en daarom is deze training vrijgesteld van btw.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

voorafgaand, tijdens en na de training

  • 10 dagen voor de training ontvang je informatie over de locatie en ter voorbereiding.
  • In de training werken we in een klein groep, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.
  • Elke deelnemer krijgt een persoonlijke analyse van de image consultant. De kleding die je draagt heeft een grote invloed op je uitstraling, vandaar dat we hier ook aandacht aan besteden.
  • Aan het einde van de training beschik je over een actieplan waarmee je direct aan de slag kunt.
  • Na de training ontvang je de belangrijkste tips uit de training.

DEZE TRAINING COMBINEERT
GOED MET:

(JEZELF) PAKKEND PRESENTEREN

In de training (Jezelf) Pakkend Presenteren leer je een onvergetelijke indruk te maken met jouw verhaal. Daardoor maak je meteen een professionele indruk bij het netwerken, in voorstelrondje, bij sollicitatiegesprekken en bij het geven van presentaties.

LIEVER 1-OP-1 OF JUIST MET JE HELE TEAM? DAT KAN!

Veranderen doe je niet van de ene op de andere dag. Daarom biedt Room to Grow deze training ook in een intensief coaching traject. Wil je de training liever niet in een groep doen? Je kunt de training ook één-op-één doen, eventueel (gedeeltelijk) online. Deze training is ook leuk (én nuttig!) om met je hele team of organisatie te doen, eventueel als onderdeel van een teamdag.

Neem contact op voor meer informatie of het bespreken van een maatwerkprogramma.

DUURZAAM INZETBARE MEDEWERKERS

Ben je op zoek naar een geschikte training voor een van je medewerkers? Deze training wordt al jarenlang succesvol ingezet in het trainingsaanbod van onze preferred supplier opdrachtgevers.

De training Stijlvol en Succesvol jezelf Presenteren draagt bij aan:

  • Verbeterde professionele uitstraling/imago: Door werknemers te helpen zich stijlvol en succesvol te presenteren, verbetert de professionele uitstraling van het gehele team of de organisatie als geheel. Het laat zien dat de organisatie oog heeft voor kwaliteit, professionaliteit en details. Hiermee kan de organisatie zich onderscheiden in de markt. Het vergroot het vertrouwen van klanten en andere stakeholders en verbetert de concurrentiepositie.
  • Meer zichtbaarheid en impact: Medewerkers die zich bewust zijn van hun persoonlijke presentatie en uitstraling, zullen zichtbaarder worden binnen en buiten de organisatie en laten een professionele indruk achter. Dit kan leiden tot nieuwe zakelijke kansen, betere relaties en een grotere impact op het werk.
  • Meer omzet: een goede verpakking verkoopt de inhoud
  • Positieve bedrijfscultuur: Wanneer medewerkers leren om zichzelf stijlvol en succesvol te presenteren, kan dit een positieve invloed hebben op de bedrijfscultuur. Medewerkers worden zelfbewuster en zelfverzekerder. Ze zitten lekkerder in hun vel (en verpakking).
Room to Grow

OVER ONS

Kwaliteit x Zichtbaarheid = Succes

Kwaliteit leveren is geen garantie voor erkenning en succes in je loopbaan. Het is belangrijk je kwaliteiten en prestaties voor het voetlicht te brengen. Room to Grow helpt je daarbij. Wij adviseren, coachen en trainen personen, teams en organisaties over gedrag, stemgebruik en zichtbaarheid. Met als doel: zichtbaar zakelijk succes.

Onze trainingen en programma’s zijn interactief, inspirerend en direct toepasbaar in de praktijk.