Ontdek je kwaliteiten

Klim uit je valkuilen en word positief over wat jij bijdraagt.

€ 95,-

Klim uit je valkuilen en word positief over wat jij bijdraagt.

AANMELDEN
7 lessen
6 maanden
Certificaat

Wat ga je leren

Klim uit je valkuilen en word positief over wat jij bijdraagt.

Je vindt het waarschijnlijk makkelijker om te zeggen waar je niet goed in bent dan waar je wel goed in bent. En ook anderen leggen daar vaak de nadruk op. Wat niet goed gaat, valt op en als het wel goed gaat, dan doe je gewoon je werk. Als je zo denkt is het nooit bijzonder wat je doet. Terwijl jij zoveel hebt bij te dragen!

In deze training ontdek je in 7 praktische modules jouw kwaliteiten. De opdrachten maken je bewuster van hoe bijzonder het is wat jij doet. Je wordt je bewust van wat en hoe jij kunt bijdragen aan jouw team, organisatie en/of klanten. Je leert hoe je positiever kunt zijn over jouw eigenschappen. Het einddoel van deze training is dat je veel kwaliteiten over jezelf kunt noemen en dat je er trots op bent.

Kortom: deze training geeft je zelfvertrouwen een boost.

drs. Mirjam Hubregtse

De trainer

drs. Mirjam Hubregtse

Mirjam Hubregtse is expert op het gebied van zichtbaarheid, profilering en personal branding. Als coach en trainer helpt ze je om je kwaliteiten te ontdekken en aan de buitenwereld te laten zien. Mirjam is auteur van 'Zien ze wel hoe goed je bent?' en 'Profileren zonder Opscheppen'.

Inhoud van het programma

Ontdek je kwaliteiten

Inhoud van de training
7 modules - 7 lessen - 6 maanden
Je omgeving
Curriculum vitae
Je dagelijkse werk
Wat maakt je blij?
Stap uit je valkuilen
Leer van je ergernissen
Wat maakt je trots?

Kan ik deze training aanbevelen? Zeker wel. Het is de eerste keer dat ik een online training volg en het is zeker een succes!

Wat fijn om steeds vanuit een andere hoek te focussen op wat er goed gaat. Deze training geeft me energie.

Goede voorbereiding op de training Profileren zonder Opscheppen die ik binnenkort bij jullie ga volgen.

wanneer is dit programma geschikt voor jou?

  • Wanneer je je zelfvertrouwen wilt vergroten
  • Als je denkt: ik doe gewoon mijn werk en dat is niet zo bijzonder
  • Als je het gevoel hebt dat je niet veel bij te dragen hebt

Veelgestelde vragen

FAQ Over de Academy

Hoe meld ik mij aan voor een e-learing training?

Je kunt je aanmelden via de knop ‘aanmelden’ op de pagina van de training die je wilt volgen. Daar vul je je gegevens in en kiest voor een betaalmethode (iDeal). Klik op de button ‘Bestelling plaatsen’, voer de betaling uit en je ontvangt via de mail jouw persoonlijke inloggegevens.

Wat kost een training?

Elke training in de online Academy van Room to Grow kost € 95,- btw-vrij. Onze trainingen zijn erkend door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en dus vrijgesteld van btw.

Kan ik me aanmelden via mijn organisatie?

De e-learning trainingen uit onze Academy zijn opgenomen in de opleidingsportals van ABN AMRO (MyLearning), KPN (KPN Academy), KLM en Rabobank. Door je via een van deze opleidingsportals aan te melden, kun je je persoonlijke opleidingsbudget gebruiken.

Wanneer kan ik starten?

Na aanmelden kun je gelijk starten zodra je betaling door ons is ontvangen. Je ontvangt een mail met de inloggegevens die je toegang geven tot de Academy en de door jou gekozen training(en).

Hoe is een e-learing training opgebouwd?

Elke training is opgezet als e-learning om zelfstandig te volgen en bestaat uit meerdere modules met korte video’s en een handig werkboek dat afgeladen is met praktische tips om direct in de praktijk te brengen. Je voortgang wordt bijgehouden en je ziet ook hoe lang je nog toegang hebt. Na afloop ontvang je een certificaat. Als bewijs voor je leidinggevende of gewoon voor jezelf, om aan de muur te hangen.

Hoe weet ik of de training inhoudelijk interessant is?

Op de Academy informatie pagina’s staan alle trainingen met een duidelijke uitleg bij elke training. Onderaan de pagina lees je ook reviews en specifieke punten waarom de betreffende training geschikt is voor jou.

Hoeveel tijd ben ik kwijt met een training?

Dat verschilt per training. Elke training bestaat uit een aantal modules met bijbehorende video’s en oefeningen die je doet met behulp van het werkboek. We hebben de video’s per module bewust kort gehouden, van zo’n 2 tot 15 minuten.

Hoeveel trainingen kan ik volgen?

Zoveel als je wilt. Je betaalt per training en hebt dan 6 maanden toegang en tijd om de modules te volgen. Je kunt dus meerdere trainingen tegelijk volgen, al adviseren we je om je te concentreren op één of maximaal twee trainingen tegelijk.

Hoe lang heb ik toegang tot een training?

Beperkte toegang zorgt voor scherpte en actie, vandaar dat je 6 maanden toegang krijgt tot een training. Je voortgang wordt bijgehouden en je ziet ook hoe lang je nog toegang hebt.

Ontvang ik een certificaat na afloop van de training?

Het certificaat wordt bij elke training die je volgt automatisch gegenereerd. Als je alle modules hebt afgerond, kun je je certificaat downloaden als PDF.

FAQ Technische vragen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Via de inlogpagina kun je een nieuw wachtwoord aanvragen. Vul het mailadres in waarmee je je eerder hebt ingeschreven.

Het lukt niet om in te loggen.

Ben je je inloggegevens vergeten of krijg je een melding dat het wachtwoord onjuist is? Stel dan een nieuw wachtwoord in. Heb je andere problemen? Neem dan contact op met ons via info@roomtogrow.nl.

Waar kan ik inloggen?

Via de site van Room to Grow zie je in het menu aan de linkerkant de Academy staan. Daar kun je inloggen.

Lees ook het boek


PROFILEREN ZONDER OPSCHEPPEN
Met dit boek leer je jezelf zichtbaar te maken op een manier die bij jou past, zonder je op de borst te slaan. Doordat je anders leert denken over jezelf en werksituaties, worden de tips uit dit boek geen aangeleerde trucjes. Je nieuwe gedachten worden onderdeel van jou, waardoor je automatisch ander gedrag laat zien.

Liever een groepstraining?


Wil je liever leren in een groep onder begeleiding van een expert? Naast e-learning in de online Academy is het ook mogelijk om groepstrainingen te volgen gericht op profileren en personal branding. Onze aanpak is inspirerend, persoonlijk en praktisch en onze trainers zijn ieder expert op hun vakgebied. Alle trainingen volg je in een kleine groep zowel op locatie als online.