Profileren

Profileren: wat doe je eigenlijk de hele dag?

Is het volgende herkenbaar voor jou? Dagen vullen zich met allerlei ad-hoc klussen, telefoontjes en mails die beantwoord moeten worden: je bent heel druk. Aan het eind van de dag denk je vaak: wat heb ik eigenlijk gedaan vandaag? Je bent wéér niet toegekomen aan dat ene project wat je wilde oppakken of misschien denk je zelfs: ik ben helemaal niet toegekomen aan m’n eigenlijke werk. Je wordt er ontzettend moe van en mist een voldaan gevoel. Door alle hectiek neem je te weinig tijd om te focussen op de projecten die er echt toe doen, laat staan dat je er successen mee boekt. Als jij je al afvraagt wat je eigenlijk de hele dag hebt zitten doen, wat denk je dan dat je collega’s en je leidinggevende zich over jou afvragen? Die denken natuurlijk helemaal: waar is hij toch de hele dag mee bezig? Logisch!

Je bent onzichtbaar

Wat straal je uit als je de hele tijd druk bezig bent achter je laptop en geen tijd hebt om even met je collega’s te praten? Of als je je nog onzichtbaarder maakt door weg te kruipen in een stilte-werkplek om al die klussen weg te werken? En dan heb je zo hard gewerkt en merk je bij je je beoordelingsgesprek dat je leidinggevende geen idee heeft wat je hebt gedaan. En collega’s die wellicht wat minder hard hebben gewerkt krijgen alle credits. Hoe komt dat toch?

Denk eens na over deze formule: Kwaliteit * Zichtbaarheid = Succes

De kwaliteit van je werk is belangrijk, maar om succesvol te zijn is het belangrijk dat je ook jezelf en je werk zichtbaar maakt.

Wil je daar meer over weten? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over. Of doe mee met de training Profileren zonder Opscheppen.

WIL JE JE PROFILEREN ZONDER OP TE SCHEPPEN?

PROFILEREN ZONDER
OPSCHEPPEN

Succes met zichtbaarheid